spa ja tack!

Är så sjukt sugen på att åka iväg på ett spa.... bara bli omhändertagen några dagar med ansiktsbehandlingar, massage och äta och dricka gott... En på jobbet ska åka iväg nu i helgen utomlands på spa..är mkt mer prisvänligt än Sverige! Jag blir väldigt ressugen...  få se ett nytt land och få spa-behandlingar!!

I veckan som var så hälsade jag Mattias och Elin på Sandra och Johans lille son... han var sjukt gullig... hus o grejer har de köpt med... och husvagn, 2 katter och en stor volvo och gift sig har de med gjort... :) är jätteglad för Sandra som verkar jättelycklig!


Tabbar

Det gick INGE bra för LHC på matchen 18/4... surt

Dagens miss:  Åkte till Biltema för att köpa en matlåda. Hade svarta halvgenomskinliga tajts på mig och en kort klänning däröver... går från bilen in genom portarna på Biltema då 2 killar hamnar bakom mig... i glaset framför mig vid portarna ser jag hur de blir generade, pratar ivrigt med varann.. jag börjar känna mig lite obekväm o drar ned lite i kjolen... JA men då har kjoljäkeln åkt upp när jag kört bil så där går jag med baken i vädret o mina halvgenomskinliga tajts... pinsamt värre! hahah..  äh får väl bjuda på den

Har jobbat natt o då fick vår avdelning sällskap av en doktor som jobbar med o ge folk botox ( för att ta bort rynkor).. så han fick bedöma mig om han tyckte jag behövde nåt men det tyckte han inte.. kanske tur det då.. är ju bara 24 än så länge..

När Helena har tråkigt




kan se ut som en blåsfisk..



VAD jag kan skela bara jag anstränger mig lite..förjäkla snyggt alltså..



ELLER den vrålfula klassiska.. " jag är med på vimmelbild a la fingret vid mun"



men om jag verkligen spänner mig ja då får jag rynkor... fast de är ju tillgjorda



 

nä nu ska jag gå ut i solen istället







 


icy eyes


image106

vill slå ett slag för denna underbara ögonkräm från make up store (finns också som dagcreme) ... ställ in i kylskåpet och sen klar att använda... helt sjukt underbart skön och len mot huden.. känns fräsch och uppfriskande!! rekommenderas

sommarfit

Snart kommer sommaren o bikinidags igen.... inte för att jag direkt behöver gå ner en massa kilon direkt..har ju redan gjort det o försöker vara rätt så deffad året runt ändå...menmen känns ändå som att "bara för att" man skulle se om man kunde gå ner en sisådära 3 kg till sommaren... fast då har jag inte vart så smal sen typ mja mellanstadiet eller nåt..ingen aning.. kan va kul o prova sina gränser.
Sagt o gjort har jag nu gått med i nån nätgreja där man skriver upp exakt vad man äter... Leif blir galen o försöker muta i mig hemgjorda kanelbullar.. enligt honom (och mamma) får jag inte gå ner ett hekto till
menmen får väl se hur länge jag står ut med o skriva upp varenda liten grej som ja stoppar i mun.. jag SKA allafall unna mig massa gott o onyttigheter till helgen..så ja tänker inte gå på nån mördardiet.. sånt orkar jag inte med nuförtiden..lite livskvalite måste man ju få ha

Tjejkväll

image103
Stina,Karin,Anna, jag , o så Maria som tog kortet. (vem han i bakgrunden är har jag ingen aning om )

Gårdagen började hemma hos Maria i hennes nya fina lya. Mkt roligt skvaller blev det o en hel del sprit ;/
Sen utgång på Harrys.. avsluta kvällen med en kycklingrulle..mums

Söndagen kommer spenderas i soffan men film, en bok o massa onyttigheter :)   en riktig bakisdag alltså... ska ha en vit helg nästkommande vecka!!

image104

suddigt värre  :/   mobilkamera är sådär

Friday-Saturday

dags för bokcirkelträff snart igen med jobbet... denna gångens valda bok är "Bitterfittan"... verkar lite småskoj... har bara läst typ 5 sidor. Lite vulgo titel bara.
image102

Igår var jag på hockey igen...råka hamna mitt i LHC hejjaklack... var ju lite intressant.... var bara o skrika på för fulla muggar... för fy vad arga på skrikande ledar-karlarna såg ut om d var folk som inte skrek... inte för att jag kunde sångerna men när texten "Linköping" och LHC kom så kunde man skrika på det haha...  kändes lite som när jag vid 6 års ålder var brudtärna i England... jag sjöng på som bara den... kunde inte texterna för fem öre men när de sjöng "Halleluja"... ja det kunde jag minsann o skrek ut.....  försökte se lite oskyldig ut o tror d funka...som att "jag är alldeles för inne i matchen för att sjunga Hela tiden"...

Snart ska jag o Fia iväg thaiboxing...ska bli jättekul

Planerna för kvällen blir utgång med ngra tjejer från jobbet...ser jag fram emot!!! Kommer nog hamna på Harrys-dansgolvet framåt småtimmarna :)

min hund är coolast i stan


image101


Diva gillar:


*att sova

*vara småkaxig

*att envisas med o va i sängen på natten
*sitta högt upp (gärna på huvudstödet i bilen) ..så hon ser nåt
*busa med andra hundar
*matte

*att vägra lära sig nåt trick... det hon kan är o åka på stjärten för det gör hon när det kliar där  (okej sitt kan hon ibland)


miss



saknar dig Emlan-Semlan ...hoppas det är bra o skoj i Norge!!


Ska jag få titta på det där?

I en lägenhet i närheten av min  (som jag ser väldigt mkt)... el ja vi är grannar... där bodde förr en mkt trevlig hockeyspelare som var både artig, trevlig, skötsam o just Hockeyspelare med!..

Tyvärr flytta denna trevliga granne o vad kommer då istället,..... jo en karl som ser ut som en blandning mellan nåt ur "sagan ur ringen".... en lokal dragspelare i ett folkdansband och kapten rödskägg ..... Inte så lika roligt längre....
menmen han kan ju va hur snäll som helst vad vet jag... men nåt ögongodis kommer han Aldrig vara tyvärr


tjej+vårsol+promenad=avgasmoln i huvvet

Vad är det här med att när solen tittar fram o en tjej är ute o går o en kille kommer körandes i sin bil så lägger han sig på gasen o slirar iväg i världens hastighet ... för o imponera antar jag
egentligen går inte den matematiken ihop riktigt...  om killen nu vill imponera borde han väl inte försvinna därifrån så snabbt som möjligt... eller är det för att han vill att tjejen ska titta, att han får uppmärksamhet...  i vilket fall som helst går det ju ändå så fort att man inte hinner se nåt... jo kanske ett dammoln bakom en prick som  åker iväg... lustigt det där  :)

nä var jag kille skulle jag veta mer vad som tjejer faller för än ett avgasmoln

om nu inte bilen är värsta vrålåket Då kan det vara kul att titta...men hur ofta är det så... nä inte särskilt ofta


Update

Var i tisdags o kolla på LHC-Färjestad i Cloetta center...min Första hockeymatch någonsin...var väldigt kul o se även om jag fick rätt ont i öronen av allt skrik..LHC vann med 4-0.  Nu Vidare till final.

Lördags var jag ute...det blev blue heaven som jag inte varit på innan, var rätt bra musik, tyvärr ganska låg ålder men själva stället var rätt snyggt. Såg nog en av sveriges minsta personer därinne på dansgolvet som röjjde hårt, var en lite kines som nog räckte till mitt höftben ungefär...hon hoppa runt på dansgolvet som en tok med ett glas!! på huvudet!...såg mäkta skumt ut...jag sprang visst fram o hejja på lite i mitt onyktra tillstånd...fast hon såg väldigt inne ut i sin dans.... eller vad det nu var..
Jag o Erika va lite onyktra den kvällen :)

Dan innan var Mattias över hos mig (Vi två har gått SSK-utbildningen ihop och skrev exarbete ihop).. han ska visst plugga vidare... o vi som lova varann o skriva ett sista ex.arbete ihop...nu blir det inte så när han ska plugga i Lund eller Uppsala *snyft*... Mattias försökte muta Diva med massor med kanelbullar så att hon skulle sitta hos honom hela tiden ...hmpf  :)

Häromdagen var jag o Fia på stan o åt på Subway o kolla på folk o skvallra(som vanligt).. ;/ ... sen gick vi en tur på stan o jag shoppa visst för uppåt tusen spänn på makeup store...hitta en jätterolig lermask som var knallblå o kändes jätteskön... la in en riktigt ful bild när jag hade lite "spadag" hemma... haha ( den bjuder jag på)

Är riktigt förälskad i min sköööna Adidaströja som jag köpte nere i Thailand...den är såå bra och används väldigt flitigt just nu


RSS 2.0