kändisspotting

Var på melodifestivalen i Cloetta Center i lördags..var riktigt roligt faktiskt även omjag inte är nåt fan av schlagers direkt. Vi börja kvällen på Scandic Hotell (där alla kändisar hade bokat in sig) drack gott vin o åt jordnötter :)
sen drog vi vidare till Cloetta och efteråt skulle det va efterfest på Scandic men d såg så stelt ut så det blev istället pizza m bearnaisesås ...mums ;)
Tidigare på dagen hade jag bråttom genom stan när en kille med en jättestor "ryssmössa" går ut i vägen....irriterat blängde jag på honom o upptäcker att det är den blonda sångaren i BWO, då var jag ju tvungen o pressa fram ett leende istället...tänk om ja hade råkat köra på honom ojoj inte bra... lilla Helena kör över en kändis...vilka rubriker det skulle kunna bli :
" Galen kvinna jagar kändis"
"- Så var det att köra över BWO-sångaren - Helena talar ut"
nää inte bra.. jag skippar nog det.... de vann ju uttagningen o allt

idag prova jag o fylla upp mitt stooora akvarium jag köpt på de få 900 litrarna... det är ett jättefint möbelakvariumsom är 6-kantigt. Köpte en stor slang o pump som drivs med en borr.....50 liter vatten i minuten vilket är rätt bra o smidigt med tanke på att jag måste göra vattenbyten 1-2 ggr /vecka...tänkte vara riktigt seriös...egentligen behövs d inte så ofta i ett så stort men ja vill att mina fina firrar ska må toppen.

konsten att sova skönt i en flygstol

Enda svaret är nog o åka första klass..11 timmar flyg är jobbigt...speciellt om man blivit magsjuk lagom tills planet lyfte...uschusch
Nu är jag hemkommen från Thailandresan..o mår strålande bra igen...underbart!! ...därnere var det vaaarmt o skönt o väldigt fartfyllt... har hunnit med o rida på elefant, haft en apa sittandes på mitt huvud, sola, bada, vart på "James bond Island, klättrat hööögt upp i bergen, snorklat, paddlat kanot, kollat hur de gör gummi, ätit massor och druckit massor av fruitshakes, åkt tuktuk, åkt massa speedboat till massa småöar, kollat på thaiboxningsmatcher, vart på Phiphi, druckit paraplydrinkar, bytt hotell stup i kvarten.. på mina två veckor avverkades Phukets västsida o kolla på från flygplatsen i norr ner till Patong, Karon, Kata o sen vidare ut till Ao Nang o Krabi...fotoalbumet har nu slutat på 1500 bilder!! . !-..... ett litet urval:

jeeäädrarrr

ida var det sidvisningsrekord på min sida....hör o häpna..aldrig så mkt folk som kollat in min sida.... måste vara mina akvariefiskbilder som sprider sig som en löpeld....höhö lr nåt
ja då va man här o satt o jobba natt igen ...börjar bli lite trötter snart...men eh...bara 6 timmar kvar..hrm
sen en natt till ...sen seeemester...åååh va d kommer kännas gott när flyget far iväg...måste dock inhandla nackkudde o sån där greja för ögonen...bara för att :)

ida va jag hemma hos Lotta med Lena, Lisa,Maria,Carina,Karin och Frida o åt middag o hade vår lilla "bokcirkel"....va trevligt o massa goo mat
Igår sluta Carro på jobbet...trist...hoppas du får det bra i Norge o trivs!!!!

RSS 2.0