senaste dagarnas uppdatering

återigen har mitt kassa immunförsvar gett sig tillkänna... vi har fått en släng av kräksjuka på jobbet...no details men självklart så får även jag det med...som tur är verka det bara som att jag behövde må så dåligt bara igår eftermiddag och kvällen som inte var så kul...men idag mår jag bättre...är lite kryare..även om man blir seg efter att ha mått som igår.. nog om det!
har de tre senaste veckorna börjat intressera mig kopiöst mkt för .... akvariefiskar haha...låter hur nördigt som helst...men hade ju fiskar när jag var liten o har nuigen börjat inse hur fint och dekorativt det är... o sen är himla kul o hålla det så fint tycker jag ...så nu ska jag nog ta o skaffa det...får sätta in bilder på hur d växer fram,,, har bestämt mig för att ha ciklider(ni som sett akvariet på kickobar... det är afrikanska ciklider som jag vill ha)...så nu har jag sista tiden vart runt o kollat på massa skojiga fiskar o beställt massa böcker o grejer :)
har hittat en jättecool fisk med en stor puckel på huvudet... sådär så den ser ut att ha tänkt alldeles för mkt o ser helt butter ur( finns med bland bilderna)...o ett stim såna måste jag bara ha
nu ska jag springa över till Fia o babbla o kolla tv... vi avboka vårt pass med bodypump idag...kanske lite dumt med tanke på gårdagens mående för min del..
hittade förresten massa klick på folk som är besatta av sina akvarier o lagt ut film med filmmusik i bakgrunden på youtube....lite komiskt....ska försöka inte bli sån hahaha

min arm

för övrigt satt ja o spana på mina kort på den här sidan....o i avsnittet "tha weekende" den tredje bilden där jag står m Fredrik.... va har hänt med min arm.... den ser ut som en speta...o jag som trodde jag hade muskler... ack lite mer bicepsövningar fröken!

liv sökes

Ibland har man dagar då man undrar om man bara jobbar hela dagarna o lyckas få in några träningspass däremellan...men sen blir det inte mkt mer... hann iallafall med en kombination av socialt liv idag o träning.... jag o Fia tog en promenad runt ån....o oj va vi skvallra...som alltid..dessvärre pratar vi både rätt friskt och högt....hoppas inte halva stan hörde
så sitter jag här igen....på jobbet...missförstå inte, jag älskar mitt jobb o att dra in cash är inte helt fel för lilla mej som vart student flertalet år innan... menmen ser fram mot Thailandresan....snart är den häääär...då ska jag njuta friskt av färsk frukt, goa maträtter,paraplydrinkar, det blåa vattnet,den vita sanden, värmen, alla fiskar i alla fina färger, bli brun o fin......Helena will be happypuppy....förutom att jag kommer sakna lillhunden,..menmen matte måste få semester oxå. Kommer säkert känna mig jääättelång bland alla pyttesmå thailändare med mina gigantiska 171 cm ... hrm..
*längtar såååå*
hehe kommer vinka adjö glatt till kalla Sverige på planet !!!!!
Men bland det bästa är ändå när man levt loppan o snorklat o simmat o ätit i 2,5 vecka o är helt slutkörd o brunbränd så är det sååå skönt o komma hem igen..man uppskattar det man har...hoppas jag känner så även denna gång.... kanske blir kvar därnere....nurse some hours of the week...sen njuuta resten av veckan....tyvärr så har ja nog inte så mkt för sjuksköterskelönerna därnere om vi nu klagar härhemma... kan inte va många kronor i timmen de får betalt.... nje lägger nog ner de planerna o ser fram emot mina 2,5 vecka därnere istället

Tha weekend

Helgen var riktigt bra... i fredags hade ja film-tjej-skvaller kväll med Sanna O Sophia... vi åt ute på restaurang ...d blev thaimat... helt ok....förutom att min lille mun höll på o grillas upp av den Heta maten...ändå var det bara 2 chilisar på menyn.(alltså att den borde varit mellanstark)...tur jag inte beställde den med 3 st chilisar.
Sedan hyrde vi film o köpte en massa godis o grejer o Sanna hade köpt m sig vin... filmvalet blev "Johan Tucker must die" den var lite smårolig.... o en av mina favoritsångesrkor var med i den(Ashanti)... fast kan nog poängteras att det var lite fjollvarning och lite för amerikansk film... ni vet där allt slutar vackert och vissa människor helt plötsligt blir en Helt annan människa och konstaterar alla sina fel.... realistiskt.... inte för fem öre...
menmen den var en skön slappfilm o vi skratta på rätt bra...stackars grannar haha
I lördags var det avskedsfest hos Carro...jättemysit o träffa alla jobbarkompisar utanför jobbet o prata lite annat än vem som gjort ett stort A o sånt haha
slänger med lite bilder från i lördags:


opsidopsi

huamej den här chin lever farligt:

image34

vill bli frisk

förkylningar är jobbigt segdragna.
Sitter här och jobbar natt o har slurpat i mig både mcflurry Och en kanelbulle.

Kan bara skriva om hur mkt jag bara längtar tills jag får träna igen...riktigt köra järnet och inte äta onyttigheter varje dag som det blivit nu från jul..som tur är har jag väl rätt bra gener men ändå... jag får sura uppstötningar av onyttig mat som jag ogillar att få.. och jag längtar efter att ha sådär skönt ont i någon muskel som jag tränat stenhårt. hm lördag natt idag...imorgon kan jag inte träna pga min snuva och seg i halsen....måndag kanske...iof älskar jag morgonpass men det är väl bara o överge den tanken.... får nog se det som att jag är rätt optimistisk om jag kan träna måndag kväll... o börja lugnt finns ju inte i min värld jaja...sen ska jag ju jobba resten av veckan bara hoppas på att det får bära eller brista helt enkelt.

image33

vill ha

ok...lite fjortis men jag tycker den är rätt söt faktiskt

/uploadedimages/articles/smartson_test/1.-philips-id9371b.jpg

visst att folk är olika men..

vad menar människan egentligen
ena sekunden verkar denne person mena en grej...väldigt mkt
sen tystnad... jag förstår mig inte på detta??
rak konversation tack! inga lustiga signaler om en massa saker
jag blir bara GALEN av det..o fattar noll... jag som ändå tycker jag är duktig på o läsa av folk...men du Du förvirrar mej... vet du ens själv vad du menar??

Då var det 08 då

vad jag förstår var det en hel del människor som inte gilla 07.... o däribland dem får jag väl kategorisera in mej med... faktiskt som det värsta året någonsin pga vad som inträffa för några månader sedan(ni nära mig vet vad)

så därför ser jag med spända ögon på det nya året

Nyåret firades ju in i Stockholm vilket var trevligt förutom att människor sköt smällare lite hit och dit som de tyckte varav två gånger sprängdes fyrverkerier bland publiken...läskit jag har respekt för smällare(vilket några yngre killar på stan inte hade... de sprang runt med byxorna neddragna och försökte pricka varandra..lustigt folk det finns)
tog allafall massa kort med min nya fina Olympus kamera...fast inställningen för fyrverkeri vet ja inte om den funka så värst bra.

Jag hann förbi Grodan och Solidaritet varav det senare stället är jag lite trött på... blir o prova ngra nyare ställen nästa gång istället.. Inga direkta kändisar syntes... förutom en men det var på 7-eleven...tror det var Ken

Detta nya året ska bli ett bra träningsår,resa-år och ett glatt år förhoppningsvis :)


solidaritet                   lång Hummer vid                                      bakismat a la plankstek m oxfilé
                                           hamnen

RSS 2.0