har bytt..

Nu hittar ni mig på den fina bloggsidan :


www.metrobloggen.se/HelenaWiktander


See ya there
puss


min Favvo!

Jobbar sista natten i denna vecka på Radiumhospitalet

Ska snart gå o dricka min favvoSmoothie! Här e receptet:

* Blåbär
*Hallon
*mango
*lite fun light saft
*vatten
*en liten bit ingefära
*proteinpulver skogsbärssmak

Lägg de frusna bären i en mixer och det e klart på några sekunder
Iskallt, gott och fullt med antioxidanter!

Før lite extra gott och tuggmotstånd , häll i lite gojibär och linfrøn efteråt..... muuuuuummmms!!

Idag innan jobbet blev det varma mackor med ost, løk o annanas... oxå mkt gott..kanske lite mindre nyttigt..hrm ;)

nåt revolutionerande

Har en tid känt før att gøra någon radikal førændring med mitt hår... visserligen trivs jag ypperligt med o vara brunett med ljusa slingor...det tar verkligen fram mina färger på ett helt fantastiskt sätt om man jämfør tiden då jag var uberblondin. Menmen ..sist så tog jag till saxen o klippte till en page.... häftigt o roligt men d trøttna jag på... så nu har jag både4 vart inne på svart med lugg men det motsäger sig alla typ... o jag med numera kanske ... o nu senast va jag inne på blondera det med massor massor med løshår... men då kommer nog folk bara ta mej før en bimbo el nåt... inte før jag bryr mej så hårt.
Skulle va skoj med en førändring allafall... hmmmmmmmmm...

äntligen!

Har jag tagit tag i o køpt en ny mobil. Jag tänkte att denna gång ska jag køpa den kontant..kosta vad det vill ..jag ska ta den jag absolut vill ha och det blev Samsung Touchwiz jag fastna før. Coral Pink heter färgen och e såå fin! Køpte ett fint rosa fodral till den oxå så den håller sig fin! E Helnøjd!
O så sa jag upp mitt gamla abonnemang och gjorde om det till kontantkort istället o så ska jag skaffa norskt nummer numed!... hehe kände att jag fick ta tag i det hela när jag fick en liten räkning på 4000 kr før 3 månader... inge skoj o lägga så mkt pengar på mobilräkning när d e jag o killen som messar o båda e i Norge... så nu ska ja snåla ner räkningen där o lägga på nåt annat kul..


RSS 2.0