ny bil?

E lite inne på o skaffa ny bil

Funderar lite på Volvo v50 e snygga, lagom stora, ser eleganta o stilrena ut och att jag hottar upp en original litegrann tror jag gør susen :


wrumwrum fin!!

tåls o tänka på minsann ;)

Love my job

ujuj I helgen har jag jobbat nästan 40 timmar på TVÅ dagar....inte dåligt det...som en hel veckas arbetspass.... jobba lørdag dag, lørdag natt o søndag kväll o søndag natt o nu jobbar jag två nätter till o en halvnatt sen far jag hem till Sverige igen...pust ;) längtar till helgen o ledighet.
Men jag älskar verkligen mitt jobb.... hur kul som helst o denna natt e mkt lugn så d e skønt.
Sov søtt... d ska jag om ca 7 timmar ;)

Mitt liv är räddat!

Jag har inköpt en "lifesaver" för min del.... en GPS!
Helt underbar liten grej!! Kommer dessvärre aldrig lära mig vägar till något numera...men huvudsaken är att man kommer fram!

Har ett litet projekt på G med en underbart duktig fotograf.. han har skrivit lite om mej o det på sin blogg spana in :

http://tobiasshowcase.blogspot.com/

gullit

The swan

Några bilder från en av mina senare plåtningar med duktiga Laila och Makeupartist Elin
Väldigt annorlunda..men det gillar jag...
O de hamnade på utställning så det är jag väldigt glad för :)












Kan nämnas att jag efter denna plåtning gick med sminkning o hår (dock inga fjädrar) till Hakepi och köpte kycklingrulle.... jag kände mig lite udda o folk stirra ganska så mkt... men va så himla sugen på kycklingrulle så så fick d bli ;)

Kalas

Igår firades min mor 60 år och mitt lite sena 25 års kalas
då kom all släkt o familj o åt god mat o fick fina presenter

Jag verkligen Älskar såna middagar...så mys att träffa alla!!!
Dessvärre sluta kameran o fungera men ska få bilder från föräldrarnas kamera

Glitter!

Nu har jag beställt en massa fint glitter så jag kan göra fransk manikyr men istället för vit  kant så blir det massa glitter som kant... har beställt i silver, guld, rosa och rött glitter oj va spännande o kul.... riktigt mkt jag :) så nu ska jag göra massa fina naglar

Sedan har jag beställt massa roliga korsetter o snygga underkläder o kanske en överraskning till killen..

Håller på för fullt med att försöka att rensa ut huset...o ett lite ångestladdat moment är UTRENSNING av KLÄDER... det är sååå svårt.... "!nämen den här är bra att måla i eller den här är bra slappiskläder, den här använder jag inte men e för dyr för att slänga o alla möjliga ursäkter" jobbit!!


come to mama

storstadsbo då



Då har jag flyttat till Oslo då! Trodde aldrig jag skulle bli storstadsbo..men så blev jag visst det.. men kommer åka hem till Sverige rätt så ofta ändå...allafall 1 g i månaden... jag e ändå svensk... men trivs utomordentligt bra här oxå.. Lägenheten är en 3-rummare på 60 kvadrat som e helt nyrenoverad o fräsch med golvvärme i alla rum, genomgående snyggt svart klinkergolv i hela lägenheten och spotlight lampor i hela lägenheten...splitternytt køk o helkaklat bad.. Diva som Aldrig sover på golvet infinner sig nu alltid på den lurviga vardagsrumsmattans varmaste punkt och stortrivs :) precis som jag o Leffe! Han har fått jobb som säljare vilket passar honom jättebra!
Jag har jobbat mer  än på länge just nu har det varit typ konstant jobb på 3 veckor... jag jobbar ju fast 50% natt på Radiumhospitalet før att ha en säkerhet o så kombinerar jag det med bemanningsføretag o de ringer typ massor...när jag går dagvakt så ringer de o frågar om kvälls o nattjobb så det blir väldigt kul med løning nu, o alla e så himla goa o hjälpsamma o norska e ju faktiskt rätt så charmigt o gulligt språk... blir att jag pratar lite svorska här.... ska jobba  lite lugnare i Mars då jag ska va hemma i Sverige en del o gøra naglar! D e så bra med o välja själv när jag vill vara ledig...då e jag ledig o eftersom jag jobbar så mkt emellan så e d ju lugnt..Kul o ha ett sparande oxå (oj va vuxen jag låter nu)Nu längtar jag bara till våren o sommaren så ska jag bara njuta av vädret o livet!!

RSS 2.0