Min sömnlösa helg!

Helgen som var vart det inte mycket sömn.. jobbade fredag till lördag och sov lite på lördagen sen iväg o fira Sanna, grejer med lyan o käka sen iväg o jobba natt igen. Sen gick jag av på söndagen... ja då var det bara o åka hem o städa igen o sätta upp en spisfläkt för jag skulle ha visning på söndagen... o sen passa jag på o åka till Valdemarsvik o äta plankstek...som för övrigt smaka mumma! rekommenderar mickes place eller det hette nåt i den stilen... tjejen som jobba där var Mkt trevlig....nästan läskigt övertrevlig.. :) bättre det än sur allafall

Sen blev det o åka till Sörping för o prova konfekthörnan... de har äkta italiensk glass där ... så det blev ju ingen dirket sömn överhuvudtaget för då var klockan åtta på kvällen o så hem o kolla på "Sanningens ögonblick"...så jag landa i sängen först halv tolv på kvällen... rätt småseg i huvet efter att ha vart vaken sådär 1,5-2 dygn... men då sov jag gott :)

image149

sommarens stora favorit--- glass i stora lass

I helgen fick jag även en annan grej gjord
det var dags för lite upptrimning av lägenheten igen och nykakling i köket... vart faktiskt jättefint och trendigt och speciellt.
här är resultatet:

image150


o sist men inte minst en fanbild på min älskling när jag inte kunde hitta henne en dag... hitta jag henne i sängen:

image151

"Life is good" tycker Diva... som utför sin favoritsyssla.... att sova varmt i sängen!

Lördagen o googling

Har idag fixa med lägenheten rejält...skönt att få det fräscht o städat o fint

Nu är det inte långt till nästa helg då det smäller o dra upp till huvudstan o bo i pappas lägenhet o shoppa o sen iväg på kryssning!!Massa sol, bad, nöje goa drinkar o mat*looking forward*

Sprang förbi 55;an o lämna present o Gratta Sanna till 25 år, länge sen jag träffa henne så det var skoj... hann även växla några ord med "Fredrik i köket" John Strid bandmedlemen...oxå länge sen ja prata med honom

sen blev det att åka förbi Subway för en god stor macka *mums* o nu jobbar jag natt här igen... googlar på nätet...hittar lite intressanta träffar:

BUSIG:
image144




GLAD  : (vill jag Inte möta i en mörk gränd...)
image145




GALEN:

image146


ARG     :   (hon är söt tycker jag)

image147



TRIST (no comments) :

image148



kloka ord

"Att erkänna ett misstag är att tillstå att man blivit klokare"
Johann Kaspar Lavater

"Avsluta varje dag och var färdig med den. Du har gjort vad du har kunnat"
Ralph Waldo Emerson


onsdag

Helena läser tidningen
Lite onödigt vetande:


Det slås fast i en studie som gjorts av London School of Hygiene and Tropical Medicine och publiceras i senaste numret av The Lancet. Tjocka människor konsumerar 18 procent mer kalorier än normalviktiga, enligt studien.
Denna glupskhet gör att efterfrågan på mat ökar vilket i sin tur ökar jordbruksproduktionen och mattransporterna. Därmed ökar oljeanvändningen vilket får oljepriserna att skjuta i höjden. Prisökningen läggs på matpriserna - och världens fattiga har inte längre råd med mat. Slutsats: kalaskulorna bidrar till hungersnöden i världen.

lite kontroversiellt vetande. Ännu en anledning till att tänka på figuren inför beach 08 gott folk.

image141

inte helt ok att äta för mycket av om du inte vill bidra till värlssvälten??


Carolina Gynning har nu skrivit kontrakt på kanal 4 igen o deras storsatsning "Dancing on ice" och kommer alltså inte ha sitt egna program längre.... trist... tyckte den serien var helt underbar.. Inte för hon direkt ansågs smart i avsnitten men ändå skönt befriande flummig och glad att titta på

_______________________________________________________________________________________

Fick med mig lite hotell te från helgen... provade idag Energie Lagon Bleu som var sisådär i smaken, men pigg ska man allafall bli och det blev jag


Var för några dagar sedan i Söderköping och åt glass på det underbart goa Smultronstället . På resan dit tog jag ett så sött kort på Diva när hon var "finklädd" med sin Divatröja. Är bara tvungen att sätta in ett kort på henne :

image143

she´s the sweetest thing!!

helgen

Har haft världens mysigaste helg på kolmården och sovit över på vildmarkshotellet där o kollat på alla söta djuren. Tobbe, Erika, Leffe och jag åkte dit o åt go mat, bada i deras spa-anläggning o fota alla söta djur o kolla på stora hajar o färgglada fiskar. Dessutom har jag hittat en helt underbart ny drink med päronvodka o sockerdricka...jättegod!! Rekommenderas
söndagen avslutades med en stor pizza :) o film o carte Dór glass 












blondin, brunett o lite kort eller långt o lite rosa

ännu ett smakprov på min bisarra humor
gick in o prova mitt ansikte på olika kändisars frisyrer.. här är några smakprov (tyvärr rätt kass kvalite)
men ack så roligt..

image119  amy winehouse


image120rihanna

image121jessica simpson

image122 krullig pudelrock a la e-type... snyggt adamsäpple för övrigt

image123lindsy lohan a la hollywood-fluff

image124 nicole richi?

image125  rosa a la kelly osbourne

image126  Helena, en alv eller gwynet paltrow?

image127 helena a la heidi klum

image128 Helena goes "wanessa paradis" a la Kärringstil

image129kanske lite rött a la Kirsten Dunst

update

Har varit ledig några dagar och har hunnit med att premiära på en glass Ben n Jerry vid Karamello...alltid lika kul o äta glass o kolla påm folk.... Diva väckte en del uppmärksamhet när hon satte sig o bajsa på Ågatan... wohoo U go girl... Diva bajshunden (älskar dig ändå :)

Var en tur i Vadstena o kolla runt med.... härligt solväder och vacker utsikt vid vattnet.. Diva vart galen på vågorna som hon tyckte attackerade henne så hon fick fnatt på stranden o sprang o lät som en liten gris o sprang på snedden och flinar.. jo det ser ut som hon springer o skrattar när hon är glad :)
Dagen i ära hade hon sin fina "Divatröja" på sig...rosa och tjusig  (bild kommer senare)

Sen har jag o Leffe hunnit med en tur till Motala o köpa en bil

för övrigt paja mitt batteri i min bil... Jag o min syrra Anna o hennes lille bebis skulle åka till Bosses o köpa glass... nehe så vill inte bilen starta...surt värre... fick sitta i solen istället hemma hos Anna

Nu sitter jag här o jobbar natt igen... längtar till sängen måste jag säga... znark
Men blir en fartfylld helg med släktträff på lördagen med go mat o träffa allas barn...mysigt o sen ska vi till Ekenäs o kolla riddarspel.. har aldrig vart där tidigare...men blir skoj... en go vän till mig ska jobba där o sälja brända mandlar....mumsigt..kommer nog besöka henne flitigt ;)

Iron Man


Var på bio igår. Kollade på Iron Man som var ett välgjord action-fantasy film. Tyvärr ganska förutsägbar handling och klassiska trista roller, men väl påkostad, snyggt filmad. Men mot slutet förvandlades denna film till något som mer såg ut att vara hämtat ur ett tv-spel. Fick flash-backs till "Tekken" fightspelen som jag spela när jag var mindre.
Men det var iallafall mysigt att gå på bio..tycker om  att sitta i den stooora, största biosalongen.

Skulle ha sett en skräckis istället :)

image117

sisådär..


är det bara jag

..som tycker att det här middagsparet med Adam Alsing och Alex Schulman känns väldigt udda
image115

vad prata de om
hur stämde de träff?
Vad åt de för mat?
Varför dricker de rödvin ihop?
Var det någon annan med? det ser ju ut som om självaste Alex tar kortet??
vad hände sedan?

Nytt kärlekspar

hör och häpna Mariah Carey och MTV Nick Cannon har gått och gift sig. De två känns mäkta omaka faktiskt... menmen i kändisvärlden slutar inget att förvåna. Trodde han Nick inte var typen som gick och gifte sig , känns som han är rätt ung och omogen...sen hade väl han klasar av tjejer efter sig... är rätt söt faktiskt.
Men vad vet jag...hoppas bara de inte går och skiljer sig som de flesta kändisar efter någon månad eller så bara
image114

blir glad bara av o titta på de där killarna

ingen som helst aning vilka snubbarna på bilden är...men sjukt vad glada de är
(helt min humor) haha

om fler människor log lite mer skulle världen vara ännu gladare!

image113

dessvärre Ej så heta!! :(



vill ha

image112

Nu när sommaren närmar sig så känner jag mer och mer vad trångt och instängt det är i en lägenhet. Jag trivs jättebra i lägenhet men tänk att kunna gå ut i sin trädgård utan att en massa folk tittar på en och lille Diva skulle kunna springa ut och in som hon vill

Kommer nog att spendera mycket tid i sommarstugan iallafall... där kan man i princip bada naken utan att någon ser... förutom om fd "HabitGubben" åker förbi som bor några hus bort. Men där är det bara lugn och ro och äta gott o sola o bada o stooor tomt *längtar*!!!!


RSS 2.0